دانلود JRiver Media Center 27.0.13 x86/x64 – مدیریت و پخش مالتی مدیا

دانلود J. River Media Center 22.0.12 - مدیریت و پخش مالتی مدیا

دانلود JRiver Media Center

| نرم افزار مدیریت و پخش مالتی مدیا |

JRiver Media Center 27.0.13 x86/x64 محیطی بسیار زیبا و یکپارچه ، به منظور مدیریت و تماشای انواع فایل های مالتی مدیا است. به کمک نرم افزاری که در این مطلب از سایت یاس دانلود ، جدیدترین نسخه از آن را برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم ، می توانید مدیریتی همه جانبه را بر روی تصاویر ، آهنگ ها و فیلم های خود داشته باشید و از تماشای آنان لذت ببرید. این نرم افزار قادر است ضمن برقراری ارتباط با انواع دستگاه ها از جمله دوربین های دیجیتال ، ام پی تری پلیرها ، اسکنرها و … ، اطلاعات موجود در آنان را در محیطی کاملا مناسب برای مدیریت فایل های مالتی مدیا به نمایش می گذارد و به شما امکان کنترل ، سازماندهی ، پخش ، ویرایش ، رایت داده ها بر روی دیسک ها و … را می دهد.

این نرم افزار با عملکردی حرفه ای به عنوان یک مرکز چند رسانه ای در محیط سیستم عامل ویندوز ، قادر است تمامی فرمت های صوتی ، تصویری و ویدیویی شما را در محیطی زیبا پخش کند. هم اکنون می توانید آخرین نسخه و جدیدترین ورژن نرم افزار J. River Media Center را از سایت یاس دانلود دریافت نمایید.

ویژگی های کلیدی نرم افزار JRiver Media Center :

– دارا بودن امکان ساپورت از فرمت های مختلف فایل های گرافیکی

– نمایش و سازماندهی حرفه ای تصاویر

– پشتیبانی از فرمت های صوتی و تصویری در تنوع بسیار بالا

– امکان ساخت لیست پخش های شخصی سازی شده

– دارا بودن امکان دانلود ویدیوها از سایت های پخش ویدیوی آنلاین

– امکان ریپ کردن محتوایت دیسک های CD/DVD

– رایت آسان انواع داده ها بر روی دیسک های CD/DVD با عمل Drag & Drop

مشخصات
  • فرمت : EXE
  • حجم : 39/40 مگابایت
  • منبع : یاس دانلود
  • رمز : www.yasdl.com
پاسخگوی مشکلات شما
هرگونه سوال در رابطه با این مطلب و مشکلات نرم‌افزاری کامپیوتر و موبایل خود دارید، با همکاران ما در شرکت همراه‌رایانه تماس بگیرید:
شماره تماس از سراسر کشور 9099070345 (بدون پیش شماره و از تلفن ثابت)

تبليغات

ترافیک نیمه بها
سایت و سرور دانلود "یاس دانلود" در داخل کشور میزبانی می شوند و در سامانه ثبت دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ثبت شده است. جهت اطلاع از نیم بها بودن ترافیک دانلودی، ریز مصرف تون رو چک کنید یا با ISP خود تماس بگیرید.
در صورت نیمه بها نبودن می توانید در سامانه https://195.cra.ir شکایت خود را ثبت کنید.

راهنمای دانلود گزارش نسخه جدید گزارش ارور 404 مشاهده QR