تشخیص خوردنی ها و مواد سرطان زا بر اساس پژوهشهای معتبر و رسمی
تشخیص خوردنی ها و مواد سرطان زا
| چگونه اطلاعات درست و غلط درباره سرطانزا بودن خوراکیها و مواد مختلف را تشخیص دهیم؟ |
در این مطلب از سایت یاس دانلود، برای شما کاربران عزیز یک روش ساده و سریع را برای تشخیص سرطانزا بودن یا نبودن انواع اقلام خوراکی، مواد، گازهای صنعتی و … آماده کردهایم تا یک بار برای همیشه، از شر اطلاعات شبه علمی و بعضا غیرواقعی موجود در سطح اینترنت خلاص شوید و بر اساس پژوهشهای علمی به اطلاعات درست و واقعی پیرامون موضوع دلخواه خود برسید. با گسترش کاربرد شبکه اینترنت در زندگیها، بسیاری از اطلاعات حتی علمی و تخصصی را هم در این بستر جستجو میکنیم. تحقیق و جستجو پیرامون موضوعات اینچنینی خوب است؛ اما آیا مراجعی که اطلاعات خود را از آن کسب میکنیم، به اندازهی کافی دقیق و قابل اطمینان هستند؟ به طور کلی میتوان گفت که موضوعات تخصصی را بهتر است از مراجعی دنبال کرد که مبنای و یا مستندات علمی کافی داشته باشند. در همین راستا، گروهی از متخصصین در دانشگاه هاروارد، یک پایگاه اطلاعاتی جامع و قابل اعتماد را آماده کردهاند که میتوان آن را دایرهالمعارف اطلاعات سرطان نامید.
با یک جستجوی مختصر در میان صفحات سلامت (چه وب سایت و چه شبکههای اجتماعی)، به حجم قابل توجهی از اطلاعات تخصصی در مورد سرطان زا بودن یا نبودن مواد خوراکی، گازهای مختلف و … میرسید. در بسیاری از مواقع، شاید حتی در رابطه با این ادعاها، جستجوی کافی هم انجام نداده و به آن اعتماد کنیم که در این مورد، مرتکب اشتباهی بسیار بزرگ خواهیم شد! به شما عزیزان هم پیشنهاد میکنیم ما را در ادامه این مطلب همراهی کرده و از پایگاه جامع اطلاعاتی پیرامون مواد خوراکی و سرطان زا بودن یا نبودن آنها را بر اساس مستندات علمی دیدن کنید. هم اکنون می توانید این آموزش مفید را در ادامه مطلب دنبال فرمایید.
1- به وبسایت cancerfactfinder.org/search-the-factfinder مراجعه کنید. در این صفحه میتوانید کلمه کلیدی مورد نظر خود را جستجو و اینتر را بزنید.
2- برای مثال،در این نمونه عبارت palm جستجو شده و کلیه شواهد و مستندات علمی پیرامون این روغن، در دسترس قرار گرفته است.